Huidige situatie

Op het terrein staan 12 gerenoveerde gebouwen. Het is goed om te weten dat alle gebouwen goed geïsoleerd zijn. Daarnaast zijn ze voorzien van geautoriseerde brandweervoorzieningen. Op deze pagina vindt u een korte omschrijving van alle gebouwen met de bijbehorende gegevens.

Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact op. Klik op de onderstaande knop om het volledige activa rapport in te zien.

1. Weegbrug

De geautoriseerde weegbrug heeft een maximale capaciteit van 15 ton. Het gebouw is gemaakt van basteen en beschikt over een betonvloer.

Bouwjaar: 1980

Renovatie: 2005

Vloeroppervlak: 41m2

2. Mengvoeder fabriek

De fabriek bevat een compleet gereviseerde productielijn. De, van oorsprong Nederlandse productielijn, is totaal gereviseerd en heropgebouwd in Roemenië. Inclusief bekabeling en PLC besturing. Naast de fabriek staat een graanopslag loods, die gebruikt kan worden als opslagloods voor 500 ton graan. 

De mengvoeder fabriek bestaat uit een drietal gebouwen die met elkaar zijn verbonden:

  • Mengvoeder en opslagruimte
  • Loods 1
  • Loods 2

3. Woonruimte

De woonruimte wordt momenteel gebruikt voor de opvang van een van de medewerkers van het bedrijf. Het gebouw bestaat uit bakstenen, met pannen dak. De woning beschikt over een keuken, badkamer, twee kamers en technische verwarmingsruimte. Het gebouw heeft elektriciteit, drinkwater, riolering en een eigen verwarmingssysteem (houtgestookte verwarming eenheid). Het gebouw is zeer geschikt als kantoor- of woonruimten voor de opzichter.

Bouwjaar: 1980
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 111m2

4. Waterreservoir

Het waterreservoir bestaat uit een pomphuis en een waterreservoir met
een capaciteit van 350 kubieke meters. Dit reservoir voorziet het terrein van water bij brand.
 
Bouwjaar: 2005
Vloeroppervlak: 168m2
Capaciteit: 350m3

5. Kantoor en opslag

De gemoderniseerd kantoorruimte beschikt over baksteen wanden en een dak gemaakt van geïsoleerde sandwichpanelen. Het gebouw heeft dubbel glas en elektriciteit.
Direct naast het hoofdgebouw staat een metalen schuur die momenteel wordt gebruikt als opslag of werkruimte.

Bouwjaar: 1975
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 908m2

6. Kantoor en werkruimte/opslag

Het gemoderniseerd gebouw beschikt over baksteen wanden en een dak gemaakt van sandwichpanelen. Het gebouw heeft dubbele beglazing-ramen en elektriciteit.
Direct naast het hoofdgebouw is er een metalen schuur die momenteel wordt gebruikt als opslagruimte voor machines. Dit gebouw bevat automatische brandbeveiliging.

Bouwjaar: 1975
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 704m2

7. Werkplaats

Het zevende gebouw wordt momenteel gebruikt als werkplaats en opslagruimte. Het gemoderniseerde bebouw heeft wanden van bakstenen en een dak van sandwich-panelen. De werkplaats heeft ruiten met dubbel glas en beschikt over elektriciteit.

Bouwjaar: 1979
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 689 m2
Hoogte: max. 7,2m 

8. Werkruimte opslag

Gerenoveerd gebouw met ruimte voor opslag. De wanden zijn gemaakt van baksteen, en het dak is gemaakt van sandwich-panelen. Het gebouw heeft ramen met dubbel glas en beschikt over elektriciteit.

Het gebouw heeft verschillende afzonderlijke ruimtes: een werkruimte met veel elektrische aansluitpunten, 6 opslagruimten, een spuitcabine (uitgerust met een hete lucht unit en afzuiginstallatie).

Bouwjaar: 1979
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 719m2

9. Werk/ opslagruimte

Deze gerenoveerde opslagruimte heeft bakstenen muren die met behulp van een metalen frame en sandwich- type panelen zijn verhoogd.
Het dak is gemaakt van geïsoleerde sandwich-panelen, gelegd op een metaal en hout structurele frame. Het gebouw heeft ramen met dubbel glas en beschikt over elektriciteit. Het gebouw heeft 3 grote toegang-poorten op de voorste muur.

Bouwjaar: 1979
Renovatie: 2005
Vloeroppervlak: 766.41 m2
Muurhoogte: Max. 5.95 meter

10. Opslag silo's

Dit complex bestaat uit 3 gebouwen die allemaal zijn gemaakt van beton en metaal. Deze gebouwen kunnen, naast opslagruimte, ook worden gebruikt als kassen.

Bouwjaar: 1985
Renovatie: 2005
Oppervlak: 1.517m2

11. Brandstof opslag

De geautoriseerde brandstofopslag bevat een berging van brandstof met een brandstoftank van 5.000 liter en een teller pomp.

Bouwjaar: 2007
Oppervlak: 13m2
Brandstoftank: 5.000 liter (diesel)
Hoogte: 3 meter

12. Opslag

Metalen schuur voor opslag, bijvoorbeeld machines. De schuur is uitgerust met een gegolfd dak van metalen platen. De fundering is gemaakt van gewapend beton.


Bouwjaar: 2011
Oppervlak: 512 m2
Hoogte: 4,63 meter

13. Extra perceel Tileagd


Twee mooie, naast elkaar gelegen, percelen grond van ieder ongeveer 6 hectaren.
Ligging op 25 km van Oradea aan de doorgaande route Cluj-Napoca. Het perceel heeft een goede zichtlocatie en is gelegen direct langs de geasfalteerde snelweg. De percelen zijn door een geasfalteerde weg met elkaar verbonden en daardoor zeer geschikt als bouwperceel of zonneweide (perceel met zonnepanelen).

Regio Waterzuivering installatie achter deze percelen aanwezig.

Contact opnemen?

Reach us on WhatsApp

Chat on WhatsApp