Business Center Bihor

Eladási ár | € 995.000


  • 10 hektárnyi terület Északnyugat-Romániában
  • 12 jól karbantartott épület
  • Közel Nagyváradhoz (25 km)
  • Kiváló megközelíthetőség (új A3-as autópálya)

Business Center Bihor

10 hektáros terület Románia északnyugati részén (Bihar). Az újonnan épült autópálya (A3 Budapest-Bukarest) és a mindössze 25 kilométerre lévő Nagyvárad városa nemzetközi cégek számára is könnyen megközelíthetővé teszi a Bihar Business Centert.

A helyszínen 12 felújított, minden biztonsági követelménynek megfelelő épület található. Emellett elegendő hely van például modern irodáknak, elosztó központoknak vagy lakásoknak.

Ezen az oldalon minden szükséges információt megtalál a telkekről, épületekről és a jövőbeli kilátásokról. Kérdése van, vagy érdekli a terület? Lépjen kapcsolatba velünk!

Benyomás Business Center Bihor

Elhelyezkedés

A terület kényelmesen 25 kilométerre található Nagyváradtól (Északnyugat-Románia). Az új autópálya a telephely közelében épül meg, ami nagymértékben javítja a helyszín megközelíthetőségét. A webhely elhelyezkedésének további földrajzi előnyei a következők:

  • Közel az A3-as autópályához (11 km)
  • A Nagyvárad - Szatmárnémeti főút mentén
  • Néhány lépésre a vasútállomástól / buszpályaudvartól
  • Debreceni Repülőtér 40 perc: Közvetlen járat Eindhoven - Debrecen

Jelenlegi helyzet

A projekt jelenleg 12 felújított épületet foglal magában. Minden épület jól karbantartott, villany, fűtés és hőszigetelt. Az épületek elismert tűzvédelmi berendezésekkel is fel vannak szerelve. Amint látja, bőven van hely az épületek bővítésére vagy a föld művelésére!

Jövő perspektívája

Tágas megjelenése és jó megközelíthetősége miatt ez a projekt kiválóan alkalmas elosztó központok vagy más modern cégek megvalósítására.

A 3D-s képen egy valósághű képet vázoltam a Bihar Business Center jövőbeli értelmezéséhez.

Egyéb telkek (Tileagd)

A Business Center telephelyén kívül Tileagdon is eladó egy telek (6 hektár). Két parcella a Nagyvárad felé vezető főútvonalon (Nagyvárad-Kolozsvár).

Ez a gyönyörű kilátással rendelkező hely könnyen megközelíthető közvetlenül egy forgalmas út mentén. A helyszínt körülvevő terület teljes fejlesztés alatt áll. A telek tehát rengeteg jövőbeli kilátást rejt a cégeknek, szoláris réteknek stb.

Lépjen kapcsolatba velünk

Reach us on WhatsApp

Chat on WhatsApp
International

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Content from Google Maps can't be displayed due to your current cookie settings. To show this content, please click "Consent & Show" to confirm that necessary data will be transferred to Google Maps to enable this service. Further information can be found in our Privacy Policy. Changed your mind? You can revoke your consent at any time via your cookie settings.

Consent & Show